Suomen Nivelyhdistys - Nivelsairaan hyväksi

Valtakunnallisen Suomen Nivelyhdistyksen toiminta alkoi vuonna 2000. Suomen Nivelyhdistys edistää nivelsairaiden, erityisesti nivelrikkoisten, mahdollisuuksia tulla toimeen sairautensa kanssa. Aktiivisella ja tehokkaasti kohdennetulla tiedon jakamisella pyritään myös nivelsairauksien ennaltaehkäisyyn. Jäseniä yhdistyksessämme on yli 11 000. Yhdistyksen esitteen löydät täältä (pdf), myös ruotsinkielisenä.

Toiminta jakautuu kolmeen osaan: nivelterveystoimintaan, tiedotukseen ja edunvalvontaan.  Vertaistuen tarjoaminen on tärkeä osa toimintaa. Yhdistys pyrkii tavoitteisiinsa yhteistyöllä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten, organisaatioiden ja päättäjien kanssa. 

suomen_nivelyhdistys_heureka

Yhdistys rahoittaa toimintaansa (mm. Niveltieto-lehti, esitteet, luennot ja alaosastojen paikalliset vertaistuki- ja liikuntaryhmät) pääosin jäsenmaksuilla, ilmoituksilla ja avustuksilla. 

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy sen tarkoituksen. Jäsenenä saat tietoa ja tukea sairautesi kanssa elämiseen. Myös perheen muut jäsenet, puoliso tai muut läheiset ovat tervetulleita tukemaan toimintaamme. Voit liittyä jäseneksi, vaikka et itse sairastaisikaan nivelrikkoa. Voit myös lahjoittaa Suomen Nivelyhdistyksen jäsenyyden haluamallesi henkilölle, yritykselle tai yhteisölle.

Kun olet liittynyt jäseneksi ja maksanut jäsenmaksun tilillemme, saat uuden jäsenen tietopaketin ja jäsenkortin, jotka lähetetään sinulle postitse noin kuukauden sisällä. Jäsenetuna, ilman erillistä tilausmaksua, saat kotiisi kannettuna Niveltieto-lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Saat myös muut yhdistyksen jakamat materiaalit ja kattavat jäsenedut eri puolilla Suomea  – tutustu jäsenetuihimme.

Yritysjäsenyys on oiva tapa tukea Suomen Nivelyhdistyksen toimintaa ja samalla osoittaa arvostavansa niveltyötä. Sekä yritykset että yhteisöt voivat liittyä Suomen Nivelyhdistyksen kannattajajäseneksi.

Löydät meidät myös täältä

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry
Kaikki oikeudet pidätetään.

Yhdistyksen sisäiset sivut