Tärkeä aihe Virtu – virtuaalista vertaistukea nivelrikkoisille (Luettu 335 kertaa)
Katri
Moderaattori
*****
Poissa


Terveisiä.

Viestejä: 181
Sijainti: Tampere
Liittynyt: 06.11.2008
Virtu – virtuaalista vertaistukea nivelrikkoisille
24.08.2018 klo 08:57:47
Tulosta viesti  
Tarjolla Virtu – virtuaalista vertaistukea nivelrikkoisille

Suomen Nivelyhdistyksen kolmevuotinen hanke Työikäisten nivelterveys kuntoon tarjoaa syyskuusta alkaen erityisesti työikäisille soveltuvaa virtuaalista vertaistukea. Virtuaalisiin vertaistukiryhmiin voi ja kannattaa ilmoittautua jo nyt osoitteessa www.nivel.fi/virtu.

Samasta osoitteesta löytyvät myös ryhmien aikataulut ja aiheet, joihin eri kokoontumisissa keskitytään.

Virtu-ryhmiin mukaan tuleminen on haluttu tehdä mahdollisimman vaivattomaksi, joten esimerkiksi mitään erillisiä sovelluksia ei tarvitse ladata omalle tietokoneelle. Tietokone, mikä tahansa Flash-sovelluksia tukeva internet-selain ja mikrofoni riittävät. Mobiililaitteella osallistuminen ei ole tällä hetkellä mahdollista.

Voit osallistua myös anonyymisti


Virtuaalisiin ryhmiin osallistuminen edellyttää, että jokainen osallistuja rekisteröityy Virtun käyttäjäksi osoitteessa www.nivel.fi/virtu, mutta halutessaan ryhmissä voi esiintyä nimimerkillä. Keskustelut käydään pelkän mikrofonin kautta, videokuvaa ei jaeta.

Virtu-ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa kuukaudessa. Kellonajat on suunniteltu niin, että myös päivätyötä tekevät ehtivät mukaan. Virtuaaliset vertaiskeskustelut alkavat klo 17 ja kestävät 1,5 tuntia. Kunkin ryhmän vetäjä pitää lyhyen alustuksen päivän teemasta, minkä jälkeen keskustellaan päivän aiheesta tai muista mielessä olevista asioista. Vetäjinä toimivat Suomen Nivelyhdistyksen aluesuunnittelijat.

Syyskaudella ryhmissä käsitellään mm. sosiaalisten verkostojen, työn, elämäntapojen, liikunnan ja henkisen jaksamisen merkitystä nivelsairauden kohdatessa. Kevätkaudella ryhmien määrää todennäköisesti lisätään. Voit ilmoittautua kiinnostuksesi mukaan yhteen tai useampiin ryhmiin.

Ilmoittaudu!

Kuhunkin virtuaaliseen kokoontumiseen tulee ilmoittautua erikseen. Paikkoja on rajattu määrä (10 henkeä per ryhmä). Jos ilmoittautumisen jälkeen huomaat, ettet pääsekään osallistumaan, peruthan osallistumisesi, jotta paikka vapautuu seuraavalle halukkaalle.
Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta vertaistuki@nivel.fi.

Tutustu syksyn virtuaalisten vertaistukiryhmien (Virtu) aikatauluihin sekä ohjelmaan ja ilmoittaudu ryhmiin: www.nivel.fi/virtu

  

Katri K.
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Katri
Moderaattori
*****
Poissa


Terveisiä.

Viestejä: 181
Sijainti: Tampere
Liittynyt: 06.11.2008
Re: Virtu – virtuaalista vertaistukea nivelrikkoisille
Vastaus #1 - 10.09.2018 klo 13:52:53
Tulosta viesti  
Vielä ehdit mukaan: kaikkien aikojen ensimmäinen virtuaalista vertaistukea nivelrikkoisille tarjoava Virtu-kokoontuminen alkaa tänään klo 17:00. Lue lisää osoitteessa www.nivel.fi/virtu - seuraava Virtu-tapaaminen 20.9. klo 17 alkaen. Voit osallistua kerran tai useammin, jokaiseen kokoontumiseen ilmoittaudutaan erikseen. Kokoontumiset ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Tervetuloa!
  

Katri K.
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Katri
Moderaattori
*****
Poissa


Terveisiä.

Viestejä: 181
Sijainti: Tampere
Liittynyt: 06.11.2008
Re: Virtu – virtuaalista vertaistukea nivelrikkoisille
Vastaus #2 - 06.02.2019 klo 13:15:11
Tulosta viesti  
Osallistujien pyynnöstä virtuaalisten vertaistuki-iltojen alkamisaikaa on siirretty: jatkossa Virtu-kokoontumiset alkavat klo 18 ja kestävät klo 19.30 saakka. Lue lisää, rekisteröidy ja tule mukaan maksuttoman vertaistuen piiriin - Virtu on siellä missä sinäkin! Kevätkauden kokoontumiset jatkuvat kesäkuulle saakka: www.nivel.fi/virtu
  

Katri K.
Sivun alkuun
 
IP kirjattu