Normaali aihe Hankevastaavan paikka auki (Luettu 1 200 kertaa)
Hallinnoija
Nivelklubin administraattori
*****
PoissaViestejä: 679
Liittynyt: 05.12.2002
Hankevastaavan paikka auki
10.07.2017 klo 17:10:06
Tulosta viesti  
Suomen Nivelyhdistys toteuttaa Sosiaali- ja terveysministeriön avustuksella hankkeen ”Työikäisten nivelterveys kuntoon 2017-2020”. Hankkeen tarkoitus on työikäisten nivelterveyden, toimintakyvyn ja elämänlaadun parantaminen liikuntaohjauksella, omahoidon ohjauksella ja virtuaalisella vertaistuella yhteistyössä työterveystoimijoiden kanssa.

Haemme 1.9.2017 alkavaan kokopäiväiseen määräaikaiseen työhön hankevastaavaa, jonka tehtävänä on vastata hankekokonaisuudesta toimintaa johtaen ja kehittäen hankesuunnitelman mukaisesti. Työhön kuuluu mm. valtakunnallinen yhteistyö työterveystoimijoiden kanssa, työterveysasiakkaille menevien nivelterveyspakettien hankinta ja koordinointi sekä virtuaalisen vertaistukijärjestelmän kilpailuttaminen, hankinta ja käyttöönotto. Myös hankkeen taloudesta ja raportoinnista vastaaminen kuuluu tehtäviin.

Toivomme hankevastaavalta aikaisempaa kokonaisvaltaista projektityökokemusta ja vahvaa kehitysotetta. Nivelsairauksien omakohtainen tuntemus on eduksi, samoin kuin sosiaali- ja terveysalan tuntemus muutenkin. Työ on kokonaan etätyötä, joten itsenäinen työote ja vastuullisuus ovat ehdottomia edellytyksiä. Kokemus etätyöstä on etu. Hankkeen edistyminen edellyttää myös yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Hankevastaavalla on tukenaan hankkeen johtoryhmä ja Suomen Nivelyhdistyksen muu organisaatio.

Jos tunnet työn nivelsairaiden hyväksi omaksesi ja täytät hankevastaavan kriteerit, täytä sähköinen hakemus 4.8.2017 mennessä osoitteessa: www.nivel.fi/hakemus.

Jos tämä ei tunnu sinulle sopivalta, anna vinkki ystävälle, joka voisi olla etsimämme hankevastaava.  Mahtava
  
Sivun alkuun
WWW  
IP kirjattu
 
Hallinnoija
Nivelklubin administraattori
*****
PoissaViestejä: 679
Liittynyt: 05.12.2002
Re: Hankevastaavan paikka auki
Vastaus #1 - 04.09.2017 klo 19:10:08
Tulosta viesti  
Hankevastaavaksi haki liki 30 henkilöä, joiden joukosta tehtävään valittiin Anne Hirvonen. Hänet tavoittaa 18.9. alkaen osoitteesta anne.hirvonen@nivel.fi.

Tervetuloa joukkoon Anne!
  
Sivun alkuun
WWW  
IP kirjattu