Normaali aihe Polven mobilisaatio leikkauksen jälkeen (Luettu 536 kertaa)
vilkkuneero
Nivelklubin tulokas
*
Poissa


Liike on l��ke!

Viestejä: 2
Liittynyt: 24.03.2017
Polven mobilisaatio leikkauksen jälkeen
18.06.2017 klo 18:36:12
Tulosta viesti  
Onko kenellekkään tehty polven mobilisaatio narkoosissa? Pelkään, että sellaista lääkäri ehdottaa jälkitarkastuksen jälkitarkastuksessa. Pelkkä ajatus tuntuu aivan järkyttävältä; rusautetaan polvi väkisin koukkuun Itku. Mitäs sitten sen jälkeen? Tähtitieteelliset kivut ja ikäänkuin palataan alkutilanteeseen. Kun lääkäri viimeksi sai minusta tietoja, polveni taipui 70 ast mutta nyt se taipuu 90. Koetan saada hänet vakuutettua, että kyllä se tästä (21.2.17 leikkaus) saadaan taipumaan ilman mitään rusauttelujakin.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
maller
Aktiiviklubilainen
***
Poissa


Nivelklubi rulettaa!

Viestejä: 855
Liittynyt: 18.03.2010
Re: Polven mobilisaatio leikkauksen jälkeen
Vastaus #1 - 18.06.2017 klo 23:23:22
Tulosta viesti  
On tehty ja pelkäsin kuollakseni ! Aivan,aivan turhaan !

Se tehtiin selkäpuudutuksella ja halusin hyvin keveän nukahduksen. Heräsin siitä helposti, kun kirurgi nykäisi eteen laitetun suojaverhon pois, taivutti polven, ei nyt aivan nenään, mutta kumminkin noin 130 asteeseen. Hän kertoi kiinnikkeiden estäneen polven taipumista.

Heräämöön, missä jalka vielä puudutuksen vaikuttaessa laitettiin "taivutteluaparaattiin". Se taivutteli polvea rauhallisesti, ja käteen sain kaukosäätimen.

Olin osastolla, sain kipulääkitystä tarpeen mukaan sen jälkeen, kun puudutus oli häipynyt. Jalalla saattoi heti kävellä vessaan, kun olin pysäyttänyt mobilisointilaitteen.

Lueskelin ja tein ristikoita täysihoidossa pari päivää. Kotiin sain kipulääkkeet ja kivasti taipuvan polven.

Kai kiinnikkeitä muodostui sen verran, että myöhemmin polvi taipui 110-120 astetta.

Vakuuttelin minäkin lääkärille omatoimista taivuttelua, mutta hän oli realisti,  ja onneksi suostuin. Paljon lyhyemmällä ajalla ja pienemmällä vaivalla taipumisongelmista pääsin. Varmasti myös vähemmällä kivulla.

Ei ole syytä pelkoon ! Hymiö Hymiö
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu