Niveltieto

Niveltieto on Suomen Nivelyhdistyksen julkaisema aikakauslehti, joka postitetaan jäsenetuna jokaiselle Suomen Nivelyhdistyksen jäsenelle. Se on valtakunnallinen nivelrikkoon ja tekoniveliin keskittyvä julkaisu, jota lukevat sekä itse nivelongelmaiset että alan ammattilaiset.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Niveltieto antaa ohjeita nivelrikon ennaltaehkäisystä, kertoo hoitomahdollisuuksista sekä nivelrikkotutkimuksen uusimmista tuulista ja tukee sairastavaa kaiken aikaa. Lehden kirjoittajakuntaan kuuluvat maan johtavat alan tutkijat ja kliinistä työtä tekevät lääkärit. Niveltiedossa julkaistaan myös itse sairastavien omia kertomuksia selviytymisestään ja elämästään nivelrikon ja tekonivelten kanssa.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Niveltieto on saatavilla myös hyvin varustetuista lehtipisteistä – tarkista lähin piste täältä. Irtonumeroita voit tilata myös sähköisenä Lehtiluukusta.

Luettelo kaikista Niveltiedossa julkaistuista artikkeleista löytyy aakkosjärjestyksessä täältä ja aikajärjestyksessä täältä.

Vuoden 2020 Mediakortti.

Tilaa Niveltietoja

Niveltiedon irtonumeroita on saatavilla Nivelpuodistamme. Voit tilata niitä itsellesi tai lahjaksi ystävällesi kotiin kannettuna. 

 

© Copyright 2014 - Suomen Nivelyhdistys ry.
Kaikki oikeudet pidätetään.

Yhdistyksen sisäiset sivut